Financiële administratie

De administratie is het middelpunt van elke onderneming en is vaak een ondergeschoven kindje voor de ondernemers. De interesse ligt bij veel ondernemers bij het ondernemen en niet bij de administratie.

De administratie geeft u inzicht in uw financiële positie. Heeft u de afgelopen maand winst gemaakt, wat heeft u van de klanten te vorderen (debiteurenpositie) en wat moet u nog betalen aan de leveranciers (crediteurenpositie).Financiële administratie;

De administratie uitbesteden

De administratie kunt u in zijn geheel uitbesteden aan ons kantoor. Het enige wat u hoeft te doen is elke maand of elk kwartaal de mappen bij ons in te leveren. Wij zorgen er dan voor dat alles wordt ingeboekt en de btw aangiftes worden ingediend. Elke periode ontvangt u van ons een winst- en verliesrekening, de openstaande postenlijst debiteuren en de openstaande postenlijst crediteuren. U kunt zo elke periode zien of u winst of verlies heeft gemaakt, wat u nog te ontvangen heeft van uw klanten en wat er nog betaald dient te worden aan de crediteuren.

De administratie zelf inboeken

De administratie kunt u ook zelf dagelijks online inboeken. Bij het inboeken kunt u dagelijks bij ons terecht met uw vragen. De jaarrekeningen en fiscale aangiftes zullen wij dan voor u verzorgen.

U kunt altijd vrijblijvend met ons contact opnemen.